Hamuban Sült Pogácsa

A holisztikus gyermeknevelés magazinja

A Bolygóért, gyerekekkel

2019. július

Fogjunk össze egy jobb világért!

Szabó Virág beharangozója

   Az internet, a közösségi oldalak, a magazinok mostanában (végre) azzal vannak elfoglalva, hogy riadót fújjanak nekünk: tovább nem halogathatjuk a szembenézést azzal, hogy mit tettünk a bolygónkkal, és legfőbb IDEJE (itt és most, nem holnap!) annak, hogy összefogással mentsük a menthetőt; mindenki a maga eszközeivel tegyen végre azért, hogy dédunokáink számára legyen lehetőség az ÉLETRE.

   Jane Goodall, a varázslatos, világhírű etológus így inspirál bennünket a témában: „Mindannyian hatással vagyunk a jövőre, minden egyes cselekedet számít, és mindenkinek meg kell tennie a tőle telhető legtöbbet azért, hogy megóvjuk ezt a csodás bolygót, amin élünk.”

 

   A tőle kapott mottóval nyitom meg magazinunk különszámát. A szülőkhöz és a pedagógusokhoz szólunk elsősorban, bízva abban, hogy internetes magazinunk olyan praktikus ötletekkel szolgálhat a bolygómentés témakörében, amely a lelkes anyukák, apukák, nagyszülők, óvónénik/bácsik, tanító nénik/bácsik, tanárnők/tanár urak által gyermekeik számára is akár napi gyakorlattá válhatnak, egy fontos, nemes cél érdekében. Fogjunk Össze Egy Jobb Világért!

 

FOTÓ: www.climenews.com, idézet: www.turistamagazin.hu

Mesélj, kérdezz, beszélgessünk!

meseldel@hamubansultpogacsa.hu