Hamuban Sült Pogácsa

A holisztikus gyermeknevelés magazinja

Immunrendszer és gyerekek

2019. október

Beköszönő

Szabó Virág főszerkesztő bevezetője

     Nagy izgalommal fogtunk a jelen magazinszám elkészítéséhez, de még a reméltnél is különlegesebb témákat és beszélgetőtársakat találtunk. Szerzőink naponta írták felém a lapzárta előtt lelkesült üzeneteiket, micsoda kincseket osztottak meg velük interjúalanyaik. Ajándék szerkeszteni is ezeket a cikkeket, és megsúgom: nekünk itthon máris segítségünkre voltak az olvasott információk… jelenthetem: működnek!

     Mert miről is van szó jelen magazinszámunkban?

     Beköszöntött az ősz sütőtök-illattal, ugyanakkor a mindennapos kihívással is: vajon hogyan tartsuk karban gyermekeink immunrendszerét?
     Őszintén: kinek nincs elege máris a tüsszögésből, köhögésből, az ovis és iskolai hiányzásokból? És bár a szakemberek egyöntetűen állítják, egy kis nátha senkinek sem árt, sőt! mi, szülők mégis természetesen azon vagyunk, hogy minél inkább megóvjuk csemetéinket – és önmagunkat – a hideg, nyirkos évszakok próbatételeitől.

     Azzal tisztában vagyunk, hogy igencsak kényes témát boncolgatunk ezúttal (is), hiszen a gyógyítás területén erősen megoszlanak a vélemények, mi mégis annyit kérünk: fogadjátok nyitott szívvel cikkeinket, és csemegézzetek belőlük kíváncsian. Úgyis mindenki megérzi, számára melyik a hiteles, biztonságot adó út. Számunkra pedig a fő cél a sokszínűség bemutatása és a praktikus tanácsok közvetítése volt. Mint mindig.

 

WKTV Journal fotó

 

 Jókedvű, egész-ségben megélt őszi és téli napokat kíván a szerzők nevében is:

          Szabó Virág főszerkesztő

Mesélj, kérdezz, beszélgessünk!

meseldel@hamubansultpogacsa.hu